zondag 24 november 2019

Ook mooi


Vierkante ogen van het staren naar je mobieltje of tablet? Daar is een hele goede remedie tegen: lees een boek. Een wat? Juist ja, een boek. Heerlijk achterover leunen in een comfortabele stoel met een boek in de hand dat je niet meer weg kunt leggen.
Er zijn boeken over van alles en nog wat, maar boeken over roeien zijn dun gezaaid. Pierre had ooit in een grijs verleden een boek over roeien gelezen, maar dat was in een tijd dat Pierre nog geen weet had van lijfhout, bakboord en stuurboord en zo. Een tijdje geleden zag Pierre het boek bij de ramsj liggen en hij wilde het boek dolgraag nog eens lezen, maar deze keer met een berg roeiervaring en kennis in zijn bagage. Zo gezegd, zo gedaan. Een euro armer en een boek rijker. Het is een prachtig boek en verplicht leesvoer voor elke roeier.

Het boek ligt nu in de kantine op de tafel en je mag het meenemen om te lezen. Hou het boek in ere zodat iedereen het met plezier kan lezen, dus geen ezelsoren en zo.
Schrijf je naam op de lijst die in de kantine aan het prikbord hangt als je het boek meeneemt. Zo weten we wie het boek in bezit heeft. Heel veel leesplezier toegewenst.

Lees hier de samenvatting van het boek. Je vindt er ook een recensie en een inkijkexemplaar.

Geen opmerkingen: